mikvogymuk

Egy egyszemélyes mese - kedvesemmel és két gyerekemmel, melyet nektek rebegek régesrég, s elmerengve, élcelve, veletek nevetve személyemen sercegtetem ezen helytelenségeket e webre. Remélem kedvetekre!

Tagz

400d (2) ákos (1) árvíz (1) bagyi (3) balaton (2) baloo (41) baloo.hülyeség (2) baloozene (3) bánat (1) bence (24) bence.duma (7) betegség (6) blog (5) budapest (5) cib (1) cod4 (1) család (29) cserkutidávid (1) dream.theater (1) dugó (1) dunham (1) eddie (7) esküvő (1) évforduló (1) extreme (1) facebook (1) fater (1) ferihegy (1) firefox (1) for.the.record (1) forma 1 (1) fruli (1) gabi (19) gasztrobasz (1) gitár (6) gps (1) gt 8 (1) gyász (1) haha (21) hajdúszoboszló (1) hajvágás (1) halas.család (1) hasznosprogi (1) hdh (9) hideg (1) hiszti (3) (1) hp (1) htbk (1) hungaroring (1) időjárás (1) játék (1) jelszó (1) karajcsont (4) képek (29) kiállítás (1) koncert (10) közlekedés (7) kukta (1) kuzin (2) lanparty (1) lipilee (1) mama (1) maszekmeló (1) medveotthon (1) meló (3) metallica (1) n2 (1) net (2) nightsquad (12) nóra (20) nóra.duma (1) nori.duma (1) nyaralás (2) octavia (2) ősblog (1) ovi (1) petyus (4) pipamocsok (2) playboy (1) pofámleszakad (14) politika (1) próba (2) programajánló (1) puki (1) raiffeisen (1) recept (2) repülés (1) rika (1) schrottandi (1) siófok (1) skin (1) suzuki (1) szavazás (1) szilveszter (1) szopás (5) születés (3) szülinap (1) terhességes (1) tika (2) tofi (5) tommy.emmanuel (1) upc (2) vica (1) world.of.warcraft (2) zene (2) zenekar (2)

2008.02.19. 13:52 Baloo

a másik zenekar (HDH)

Többen kérdezték már, hogy hogy is van ez a "sokzenekarosdi". Hát akkor most tessék: eredetileg "csak" ideiglenes jelleggel csatlakoztam a cégem időközben kétfősre fogyatkozott bandájához - basszusgitárosként. A zenekar oszlopos tagjai a #pipamocsok csati lakói, Bagyi és Petyus, civilben programozók. A banda alapvetően punk zenét játszik, kisebb részt a viszonylag agytalan őspunkot (Aurora), nagyobb részt a dallamosabb, kaliforniaibb punkot (Useless ID, Green Day, Billy Talent, stb.).  Persze lehet, hogy ezért engem meglincselnek a következő próbán, de akkor is így gondolom.
A zenekar neve HDH, legalább olyan jó név, mint az OBI (aki nem tudná, ez az első bandám neve, semmi köze a barkácsáruházhoz), de legalább van roppant mokkás magyarázat. Akik ismernek, talán most csodálkoznak, hogy "Baloo meg a punk??!?" - hát igen. Az elején teljesen úgy voltam vele, hogy a zene, a zenélés szeretete mozgatott. Aztán megismertem kicsit jobban ezeket a nótákat és frankón be kell valljam, hogy pl. a Useless ID Bring Me Down-ja simán bekerült az all-time kedvenceim közé, és a minap arra lettem figyelmes, hogy végig a metrón befele a céghez az Előre kurvák, gengszterek című Aurora klasszikus ment a fejemben, arról nem is beszélve, hogy ezzel a két hibbanttal együtt zenélni nagy élmény. Koncert egyelőre távoli tervként szerepel, de tuti lesz - valamikor ősszel, télen (a srácok nincs még két éve, hogy elkezdtek egyáltalán zenélni a nulláról, ahhoz képest iszonyat jól nyomják). Itt a post végén engedjétek meg, hogy mindenkinek átadjam Petyus szívből jövő jókívánságait, amit eképp fejezett ki a #pipamocskon: "büdösretkerkibaszottrohadistennekakékeresfaszába"
Valamint a fődobász kommentjének megfelelően (tessék megnézni a kommentet, önmagáért beszél) kijelentem, hogy fix tagja lettem a bandának ójeee! :)

Címkék: képek baloo baloozene pipamocsok hdh

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo.blog.hu/api/trackback/id/tr29345615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petyus · http://hdh.atw.hu 2008.02.19. 15:15:53

Tisztel Sorozóbizottság!

Magam és a Szomorú Dobosok Magyarországon (SZODOMA) világszervezet nevében, elhatárolódok a nejlonzoknitól, és ezúton a tisztelt olvasók szeme hallatára felhívom a figyelmét arra, hogy ammennyiben az ideiglenes státuszt továbbra hangsúlyozni szíveskedik, abban az esetben a SZODOMA válaszcsapások tételére lépéseket fog foganasítani, amennyiben magára lépünk és nyakoncsapjuk. Ezen határozat ellen fellebbezésnek helye nincs, esetleg ha befizet egy jelentékeny pénzösszeget a SZODOMA számlaszámára, a nyakoncsapástól eltekintünk. Marattam különlegesen hátrányos helyzetű, tekintve a körülményeket!

Üdvözlettel:
Petyus
SZODOMA főgeneralisszimus és vezérhajóezredes

Krike 2008.02.20. 20:46:28

Szerinted mi lenne ha elkezdenék megtanulni muzsikálni? :)

Baloo 2008.02.20. 21:11:26

Mi lenne, mi lenne :) Kb. 10 perc után feladnád. Próbáld ki!
süti beállítások módosítása