mikvogymuk

Egy egyszemélyes mese - kedvesemmel és két gyerekemmel, melyet nektek rebegek régesrég, s elmerengve, élcelve, veletek nevetve személyemen sercegtetem ezen helytelenségeket e webre. Remélem kedvetekre!

Tagz

400d (2) ákos (1) árvíz (1) bagyi (3) balaton (2) baloo (41) baloo.hülyeség (2) baloozene (3) bánat (1) bence (24) bence.duma (7) betegség (6) blog (5) budapest (5) cib (1) cod4 (1) család (29) cserkutidávid (1) dream.theater (1) dugó (1) dunham (1) eddie (7) esküvő (1) évforduló (1) extreme (1) facebook (1) fater (1) ferihegy (1) firefox (1) for.the.record (1) forma 1 (1) fruli (1) gabi (19) gasztrobasz (1) gitár (6) gps (1) gt 8 (1) gyász (1) haha (21) hajdúszoboszló (1) hajvágás (1) halas.család (1) hasznosprogi (1) hdh (9) hideg (1) hiszti (3) (1) hp (1) htbk (1) hungaroring (1) időjárás (1) játék (1) jelszó (1) karajcsont (4) képek (29) kiállítás (1) koncert (10) közlekedés (7) kukta (1) kuzin (2) lanparty (1) lipilee (1) mama (1) maszekmeló (1) medveotthon (1) meló (3) metallica (1) n2 (1) net (2) nightsquad (12) nóra (20) nóra.duma (1) nori.duma (1) nyaralás (2) octavia (2) ősblog (1) ovi (1) petyus (4) pipamocsok (2) playboy (1) pofámleszakad (14) politika (1) próba (2) programajánló (1) puki (1) raiffeisen (1) recept (2) repülés (1) rika (1) schrottandi (1) siófok (1) skin (1) suzuki (1) szavazás (1) szilveszter (1) szopás (5) születés (3) szülinap (1) terhességes (1) tika (2) tofi (5) tommy.emmanuel (1) upc (2) vica (1) world.of.warcraft (2) zene (2) zenekar (2)

2008.09.29. 08:37 Baloo

hétvégi...

Szombaton kivételesen korán sikerült startoljunk apósékhoz, hogy aztán én később időben el tudjak indulni (elsősorban) fotózni Domi esküvőjére. Külön köszönet Rikának az ojjektívért, nélküle sehol nem lettem volna (és akkor hamár reklám: aki szeretne igazán profi portfóliót csináltatni magáról nem elszállt összegért, bátran keresse meg, csodát tud művelni immár a saját műtermében).

Vasárnap Eddie, Sid, az apukája és Zsuzsa voltak vendégek nálunk egy kis nyár búcsúztató lecsóevésre. Annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttem, hogy csinálok mégegyet.

És akkor a hét indító vicc, biztos sokan ismerik, de azért mégis:

Megnyílik egy új üzlet, ahol nők férjet vásárolhatnak maguknak. A bejáratnál alábbi utasítás olvasható:
- Üzletet csak egyszer látogathatják meg.
- 6 emelet van, férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Na egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja üzletet, és partnert keres magának. Az első emelet ajtaján következo felirat várja: "Ezeknek férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet. Ott ez áll: "Ezeknek férfiaknak van munkája és szeretik gyerekeket." A nő továbbmegy. Harmadik emeleten: "Ezeknek férfiaknak van munkája, szeretik gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow - gondolja a nő - és továbbmegy. Negyedik emeleten: "Ezeknek férfiaknak van munkája, szeretik gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában" Hihetetlen - gondolja a no -, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti hogy továbbmenjen. Az ötödik emelet: "Ezeknek férfiaknak van munkája, szeretik gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!" Maga a tökély! - gondolja, és már majdnem benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra. Az ajtón ezt találja: "Ön a hatodik emelet 31456012. látogatója. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást!

Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol férfiak kereshetnek maguknak asszonyt. Az első emeleten vannak a nők, akik szeretnek dugni. A másodikon azok, akik szeretnek dugni, és nem bánják ha férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel. A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI, SOHA sem járt.

Címkék: család képek esküvő haha eddie

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo.blog.hu/api/trackback/id/tr77686640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deniszka 2008.09.29. 18:53:26

Gyonyoru kepek, gyonyoru mennyasszony! Imadom a ruhajat is, nagyon szep!

Krike 2008.09.30. 20:34:13

Azért a vicc sem kutya :))))))
süti beállítások módosítása