mikvogymuk

Egy egyszemélyes mese - kedvesemmel és két gyerekemmel, melyet nektek rebegek régesrég, s elmerengve, élcelve, veletek nevetve személyemen sercegtetem ezen helytelenségeket e webre. Remélem kedvetekre!

Tagz

400d (2) ákos (1) árvíz (1) bagyi (3) balaton (2) baloo (41) baloo.hülyeség (2) baloozene (3) bánat (1) bence (24) bence.duma (7) betegség (6) blog (5) budapest (5) cib (1) cod4 (1) család (29) cserkutidávid (1) dream.theater (1) dugó (1) dunham (1) eddie (7) esküvő (1) évforduló (1) extreme (1) facebook (1) fater (1) ferihegy (1) firefox (1) for.the.record (1) forma 1 (1) fruli (1) gabi (19) gasztrobasz (1) gitár (6) gps (1) gt 8 (1) gyász (1) haha (21) hajdúszoboszló (1) hajvágás (1) halas.család (1) hasznosprogi (1) hdh (9) hideg (1) hiszti (3) (1) hp (1) htbk (1) hungaroring (1) időjárás (1) játék (1) jelszó (1) karajcsont (4) képek (29) kiállítás (1) koncert (10) közlekedés (7) kukta (1) kuzin (2) lanparty (1) lipilee (1) mama (1) maszekmeló (1) medveotthon (1) meló (3) metallica (1) n2 (1) net (2) nightsquad (12) nóra (20) nóra.duma (1) nori.duma (1) nyaralás (2) octavia (2) ősblog (1) ovi (1) petyus (4) pipamocsok (2) playboy (1) pofámleszakad (14) politika (1) próba (2) programajánló (1) puki (1) raiffeisen (1) recept (2) repülés (1) rika (1) schrottandi (1) siófok (1) skin (1) suzuki (1) szavazás (1) szilveszter (1) szopás (5) születés (3) szülinap (1) terhességes (1) tika (2) tofi (5) tommy.emmanuel (1) upc (2) vica (1) world.of.warcraft (2) zene (2) zenekar (2)

2008.11.14. 09:41 Baloo

novemberi...

Dzsaszt for dö rekord, mert milyen már, hogy megint majdnem havilappá szégyenülök... Először is a lényeg: sajnos nem vagyunk jól. Bencének rota vírusa van, amiből eléggé nem akar kijönni. Tegnap már a nemtom hányadik homeopátiás bigyót vettem neki, most éppen az Aloa fedőnevűt, C15-öst. Bizony. Igazából olyan nagyon továbbra sem hiszek ebben, dehát az is igaz, hogy pont Bence volt az, akinél a kis bogyók működtek, hiszen annó az árpáját tüntette el. Pedig aztán Bencéről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy meg akarna gyógyulni tudatosan és a placebó hatás gyógyította volna meg. Bencénél amúgy a dolog kimerül abban, hogy minden második éjszaka bekakkant egy pöttynyit, valamint hogy szegény Gabi kétóránként felkel, amikor a kis poronty óbégat, hogy hányni kell. Szóval fosás-hányás. Nappal meg kb. semmi baja. Najó, abbahagyom ezt, hátha valaki épp most ebédel. Bocs :)

Aztán feltámadt a Nightsquad - sajnos csak egy próba erejéig. Illetve támadgatunk továbbra is, csak félkarú óriásként, mert nincs basszusgitárosunk. Sellő került a dobok mögé, ami nagyon jót tett a próbahelyi vitáknak (eltűntek ugyanis), viszont Bandi, az egyébként kiváló (basszus)gitáros sajnos nem tudta bevállalni a hétvégi próbákat. Most ott tartunk, hogy keresünk valakit, jelen pillanatban két versenyző van, már ha Kreta bevállalja (tegnap ott hagytuk abba az értekezést, hogy átküldtem neki a nótákat, ő pedig azt mondta, hoyg "na lássuk").

Aztán szintén az elmúlt hónapban volt, hogy Eddie pontot tett a 7 éve tartó kapcsolatára Zsuzsával. Rájuk fért már, mert - legalábbis Ed elmondása szerint - a vége fele már több volt a veszekedés, mint a béke. Ami ezzel együtt jó, hogy barátok maradtak (már ha van ilyen). Viszont Ed meg elköltözött, közelebb hozzánk, úgyhogy ezt már többször ki is használtuk.

Ki lett cserélve a kocsin az összes fékbetét, meg felszabályozva a tárcsák. 40 rongy. Szintén for the record - idevágóan -, hogy a vizsgáztatás is megvolt, mindössze 27k-ért, ami figyelembe véve a mai árakat, meg azt, hogy zöldkártyáztatni is kellett - szerintem - egy kisebbfajta csoda.

Hogy novemberben is legyen némi családi fotó, íme, lehet ámulni, hogy milyen szép lányom van (többek között).

Címkék: család képek bence octavia nightsquad nóra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo.blog.hu/api/trackback/id/tr45768401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása