mikvogymuk

Egy egyszemélyes mese - kedvesemmel és két gyerekemmel, melyet nektek rebegek régesrég, s elmerengve, élcelve, veletek nevetve személyemen sercegtetem ezen helytelenségeket e webre. Remélem kedvetekre!

Tagz

400d (2) ákos (1) árvíz (1) bagyi (3) balaton (2) baloo (41) baloo.hülyeség (2) baloozene (3) bánat (1) bence (24) bence.duma (7) betegség (6) blog (5) budapest (5) cib (1) cod4 (1) család (29) cserkutidávid (1) dream.theater (1) dugó (1) dunham (1) eddie (7) esküvő (1) évforduló (1) extreme (1) facebook (1) fater (1) ferihegy (1) firefox (1) for.the.record (1) forma 1 (1) fruli (1) gabi (19) gasztrobasz (1) gitár (6) gps (1) gt 8 (1) gyász (1) haha (21) hajdúszoboszló (1) hajvágás (1) halas.család (1) hasznosprogi (1) hdh (9) hideg (1) hiszti (3) (1) hp (1) htbk (1) hungaroring (1) időjárás (1) játék (1) jelszó (1) karajcsont (4) képek (29) kiállítás (1) koncert (10) közlekedés (7) kukta (1) kuzin (2) lanparty (1) lipilee (1) mama (1) maszekmeló (1) medveotthon (1) meló (3) metallica (1) n2 (1) net (2) nightsquad (12) nóra (20) nóra.duma (1) nori.duma (1) nyaralás (2) octavia (2) ősblog (1) ovi (1) petyus (4) pipamocsok (2) playboy (1) pofámleszakad (14) politika (1) próba (2) programajánló (1) puki (1) raiffeisen (1) recept (2) repülés (1) rika (1) schrottandi (1) siófok (1) skin (1) suzuki (1) szavazás (1) szilveszter (1) szopás (5) születés (3) szülinap (1) terhességes (1) tika (2) tofi (5) tommy.emmanuel (1) upc (2) vica (1) world.of.warcraft (2) zene (2) zenekar (2)

2008.05.05. 11:52 Baloo

áprilisi bepótolós

Üdvözlök mindenkit a balooblog ehavi bepótolós különkiadásában!
Lassan minden postom bepótolós lesz. Dehát ha egyszer zajlik az élet, na.
Kezdjük azzal, hogy köszönjük szépen, jól vagyunk. Mind a négyen. Ugyan Gabi a napokban elszenvedett némi vírusos bélproblémákat, de hál a magasságos kaporszakállúnak, már túl van rajta. A csemeték szépen növekednek, Bence épp elhagyta a 95 cm-es magasságot, valamint a hétvégén végre nagy lépést tettünk a teljes szobatisztaság felé: vasárnap mintegy 15x mentek Gabival pisilni. Mármint persze ennyiszer nem huggyantott a kölyök, de most ez a játék is egyben. De legalább végre nem kell pelenkázni. Nagyon büszke magára... és hát valljuk be, mi is rá :)
Nade hogy valami időrendi sorrended próbáljak tartani még április elején volt Júccsika 30 éves és ezt ünnepeltük Dunaújvárosban, módfelett királyi módon. Aztán 6 nappal később volt Husee szülinapja, ő már 33 lett. Husinál a méltó módot az O.C.Party jelentette.
Nemsokkal később Kati végre újra hazajött kicsit Svédországból és járt nálunk is. Voltunk lenn a játszótéren közösen, kiélvezhette anyai ösztöneit, Bence megfelelő partnernek bizonyult, amint ez látható is.
Aztán készült Nóriról egy pár friss kép, aminek igazából nem volt különösebb apropója, hacsak az nem, hogy Koga kölcsönadta a 24-105-ös L objektívjét és muszáj volt kipróbáljam. Ugyan nem ma került fel az amazon.com-on a wish listemre, de az tuti, hogy #1 wish lett belőle, amióta megtapasztaltam, hogy mire képes.
A bandával javában zajlanak a próbák a május 24-i koncertre, amire kedvezményes áron, 800 Ft-ért kaphatók lennének jegyek, ha lennének. De mivel nincsenek még, ezért se kedvezményes ár nincs, se jegy. Persze jöhetnétek azzal, hogy a kedvezményes 800 Ft mennyivel jobb, mint a helyszíni 800 Ft, de erre csak azt tudom mondani, hogy pl. kaptok hozzá tőlem a szemem helyén egy-egy húsos dollárjellel megspékelt villogó mosolyot :) Azért az má' meg kell érje, igaz-e? Jahogy miért kezdtem el írni a Nightsquadról? Mert készült ott is egy pár kép, persze. Azt kell egyébként észrevenni, hogy örömteli brékingnyúz volt akkoriban, hogy Reni mégis vállalja a koncertet és az éneklést, tehát lesz két nóta, amit ő fog elvonyítani - gyönyörű hangon, hozzáteszem. Nem akarom lelőni előre a dolgot, de az egyik egy svéd zenekar slágere, mindenki ismeri, a másik meg egy nem svédé. Jó, tudom, ez most így még kicsit tág, de majd a koncerten szűkül :)
Muszáj még megemlíteni, hogy bő egy hete járt nálunk Schrott Andi, aki szakmáját tekintve jelenleg tanul fodrásznak és folyamatosan "áldozatokat" keres, akiken ki tudja élni szenvedélyét. Sokáig csak kellő távolságtartással figyeltem tevékenységét, de aztán egy napon megmutatta, hogy milyen rőzséket rittyentett az elmúlt időkben, én meg csak lestem leesett állal. S mindjárt meg is beszéltem vele, hogy ha ilyeneket tud, akkor itt az ideje, hogy eljöjjön hozzánk és rittyentsen valamit a b. nejem és a saját búrámból. Hogy hogy sikerült megoldania, az itt látszik. Persze a haj abszolút izlés kérdése, de az tuti, hogy 1. nekem nagyon tetszett, amit művelt, 2. 99%-ban jó visszajelzéseket kaptam... pedig hát a hozott "anyag" (gy.k.: a fejem) ugye erősen predesztinálta volna a dolgot arra, hogy szegény Andinak meglegyen az első komoly kudarca. És mégsem :) Csak neki köszönhető. A reklám helyeként itt most megemlítem, hogy aki szeretne valami hasonlót (vagy akár tök másmilyen hajkoronát), az bátran hívja őt ezen a számon: (20)2247461, vagy írjon neki ide.
És akkor a mai monstre adásunk zárásaként tessék jókat mosolyogni a lányomon, aki ismét almát evett (már egész jól megy neki, lassan 30 perc alá tudjuk nyomni egy 2 dkg-s adag elfogyasztását), valamint itt látszik az elmúlt 4 napos pihi egyik eseménye, szülinapozások Tikáéknál.

Címkék: család képek bence gabi eddie nightsquad nóra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo.blog.hu/api/trackback/id/tr99454671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása