mikvogymuk

Egy egyszemélyes mese - kedvesemmel és két gyerekemmel, melyet nektek rebegek régesrég, s elmerengve, élcelve, veletek nevetve személyemen sercegtetem ezen helytelenségeket e webre. Remélem kedvetekre!

Tagz

400d (2) ákos (1) árvíz (1) bagyi (3) balaton (2) baloo (41) baloo.hülyeség (2) baloozene (3) bánat (1) bence (24) bence.duma (7) betegség (6) blog (5) budapest (5) cib (1) cod4 (1) család (29) cserkutidávid (1) dream.theater (1) dugó (1) dunham (1) eddie (7) esküvő (1) évforduló (1) extreme (1) facebook (1) fater (1) ferihegy (1) firefox (1) for.the.record (1) forma 1 (1) fruli (1) gabi (19) gasztrobasz (1) gitár (6) gps (1) gt 8 (1) gyász (1) haha (21) hajdúszoboszló (1) hajvágás (1) halas.család (1) hasznosprogi (1) hdh (9) hideg (1) hiszti (3) (1) hp (1) htbk (1) hungaroring (1) időjárás (1) játék (1) jelszó (1) karajcsont (4) képek (29) kiállítás (1) koncert (10) közlekedés (7) kukta (1) kuzin (2) lanparty (1) lipilee (1) mama (1) maszekmeló (1) medveotthon (1) meló (3) metallica (1) n2 (1) net (2) nightsquad (12) nóra (20) nóra.duma (1) nori.duma (1) nyaralás (2) octavia (2) ősblog (1) ovi (1) petyus (4) pipamocsok (2) playboy (1) pofámleszakad (14) politika (1) próba (2) programajánló (1) puki (1) raiffeisen (1) recept (2) repülés (1) rika (1) schrottandi (1) siófok (1) skin (1) suzuki (1) szavazás (1) szilveszter (1) szopás (5) születés (3) szülinap (1) terhességes (1) tika (2) tofi (5) tommy.emmanuel (1) upc (2) vica (1) world.of.warcraft (2) zene (2) zenekar (2)

2007.03.01. 01:13 Baloo

dgsdg

Hát ez is eljött. PSINet Magyarország Kft., Elender Üzleti Kommunikációs Kft (aztán Rt.), EuroWeb Internet Szolgáltató Rt., Invitel Rt. - ez mind ugyanaz a cég... ebből számomra az Elender a meghatározó. A mezitlábas rendszergazdától a "zoknisig". Sajnos ahogy egyre Invitelebb lett a cég, annál kevésbé éreztem, hogy nekem ide még sokáig kell kötődnöm. Mert legalább annyira szar egy ekkora cégnél melózni, mint amennyi előnye van. Illetve leginkább olyan előnyei vannak, amik nem kompenzálják azt a kevés, de annál szarabb dolgot. Pl. hogy Budaörsre kell kijárni (nekem, Újpestről)... vagy hogy 4 főnök van "felettem" és tőlem távolodva egyre hülyébbek. Vagy régen simán meg lehetett azt csinálni, hogy egy nagykerben jó áron megvettem vmit EW-s számlára, aztán azt a cég továbbszámlázta egy általam bemondott cégnek, mint árut (minimális %-kal). Na itt ilyen nem lehetséges, hát mit képzel már a dolgozó... vagy hogy egy gépbe kellett venni egy memóriamodult (kb. 7-8e Ft-os tétel), és ehhez harminckét aláírást kell szerezni egy lapra. Dehát a kedvencem az továbbra is az, hogy Novellt használnak, GroupWiseban leveleznek, és mindezt azért teszik, mert költséghatékonyabb rendszer, mint bármi más. És most nem írom le, hogy mennyiért költséghatékonyak outsource-olt munkaerővel, mert azért már beperelhetnének... a lényeg, hogy arcpirító. Csodálkozik bárki, hogy jön az én Bigi barátom, és egyből igent mondok?
A csapatot sajnálom elhagyni... nagyon. Bár igazából már nincs is ilyen, hogy csapat, mert az invitelesedés nálunk azzal járt, hogy az EW-t szétszedték teljesen és a szervezeti egységeket belepaszírozták a megfelelő inviteles egységekbe... ahol nem volt megfelelő, ott akárhova.
Na mindegy, ez már a múlt... a jövő a Semper Idem :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo.blog.hu/api/trackback/id/tr9641414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása